Wedding Day Abe Fadhir & Nur Ain Khairudin


"Cinta itu aneh. Sukar untuk ditafsirkan. Datangnya bukan dari paksaan, perginya pula tanpa kerelaan. Cinta itu penuh mesra dengan kasih sayang. Ianya perlu dibelai dengan kelembutan bagi menyerikan lagi keindahannya"

Credit to: http://fuh.com.my/ayat-ayat-jiwang-dan-madah-kata-cinta/

“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"

07-05-2017
Selamat Pengantin Baru
Abe Fadhir & Nur Ain Khairudin

MUA: Naseema Wawa
Photog: Norhafiza Mohd Diah
CC: Mardiyana Mohd Diah Diah
Tacap: Avang Karu
CC: Bonda Nur Ain Minn Hj Ariffin

Abadikan kenangan terindah ini agar menjadi kenangan yang akan tersimpan sepanjang zaman. Dapatkan pakej yang di sertakan dengan Custom Album bersaiz 12x10. Atau pilihan Sticky Album. Juga 3D Frame bersaiz 16x20. Table Frame dan sebagainya.

Klik promo ini sekarang

“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"

2 comments: