RAWAT RESDUNG SEBELUM TERLEWAT

ANDA ADA RESDUNG???

Selalu Mengalami...

đź“ŚBersin di waktu pagi
đź“ŚBersin selepas mandi
đź“ŚMuka berjerawat
đź“ŚAlahan makanan seafood
đź“ŚRambut berkelemumur
đź“ŚMulut berbau
đź“ŚAlahan pd habuk
đź“ŚAlahan pada belacan


Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara sesuai untuk yang mengalami masalah resdong.

Di samping Khasiat Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara 

👉menghilangkan hama resdung
👉mengurangkan gatal-gatal di mata & muka
👉menghilangkan jerawat,
đź“Śmenghilangkan bintik-bintik hitam
đź“Śmenghilangkan parut nipis d muka
👉melembutkan serta menyegarkan kulit
👉membantu mencerahkan kulit,


Cara Guna Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara

Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih.
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

Untuk pembelian KLIK DI SINI
0

7 HASIL KULIT CANTIK DENGAN BB PLUS

Malam ni kita santai2 duk rmh sambil minum minuman berkhasiat.....
eerrmmm... rasa enak campuran ekstrak blackcurrant tu yg x menahan tu...

BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

7 Hasil Kulit Cantik
1. 👍Kulit wajah berseri dan cerah
2. 👍Kulit lebih anjal dan tegang
3. 👍Kulit lebih halus dan gebu
4. 👍Kulit lebih lembab 
5. 👍Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. 👍Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. 👍Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Eh....! masih belum memiliki BB Plus?
Dapatknnya daripada saya sekarang.
Whatsapp 018-2668029
#karu
#sayausahawanstgma

0

KOPI HEBAT MIN KAFFE


MIN KAFFE KOPI UNTUK ANDA CERGAS SEMULA

Assalamualaikum semua. Beberapa keping biskut utk sarapan pagi. Bukan setakat pagi je. Tengahari,Petang,Malam. Bila2 masa dan dimana saja. Tak jadi masalah asal ada sechawan kopi. Min Kaffe ... kopi yg buat anda CARGAAAASS sepanjang hari.. Cuba dlu baru taw....


Min Kaffe not only has a unique aroma from Robusta coffee bean to satisfy the senses of coffee lover, but is also enriched with nutrient values of magnesium from natural bamboo salt originated from Korea, which promotes iron absorption and utilization.

Min Kaffe bukan sahaja mempunyai aroma yang unik dari biji kopi Robusta  untuk memenuhi citarasa penggemar kopi, tetapi juga diperkaya dengan nilai nutrien daripada magnesium daripada garam buluh semulajadi berasal dari Korea, yang menggalakkan penyerapan zat besi dan penggunaan.

Rich in antioxidants.
Rich in minerals and trace elements such as magnesium, 
iron, calcium and potassium.
Revitalises tired mind and body.
Eases tension.

DI ANTARA KELEBIHAN MIN KAFFE ADALAH:

1) Kaya dengan anti-pengoksidaan
2) Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
3) Hilangkan keletihan fizikal dan mental.
4) Melegakan tekanan.

Min Kaffe sesuai juga untuk mereka yang mempunyai:

1) Darah tinggi... kerana dapat membantu mengawal dan menstabilkan tekanan darah.

2) Imsomnia... kerana kebiasaannya pesakit imsomnia ini mempunyai masalah kalsium yang tidak diserap di dalam badannya. Kandungan magnesium yang terdapat di dalam Min Kaffe ini akan membantu penyerapan kalsium yang baik. Secara tidak langsung, badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan lena.

3) Migrain... kerana elemen garam buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah.

4) Kencing Manis... kerana garam buluh dapat membantu dalam menstabilkan gula dalam darah yang disebabkan oleh chlorogenic acid tadi. * Sila dapatkan nasihat doktor *

5) HB rendah terutamanya ibu mengandung yang mempunyai HB yang rendah. Magnesium yang terdapat di dalam Min Kaffe (Mineral Coffee) ini juga boleh meningkatkan jumlah darah ke paras yang sihat.

Harga bagi sekotak Min Kaffe adalah RM33.00 (tidak termasuk kos pos)
Satu kotak Min Kaffe ada 20 sachet

Dapatkan Sekarang
Whatapps Avang Karu: 018-2668029

Sekiranya anda berminat mahu menjadi ahli,
daftar keahlian anda & anda layak mendapat harga ahli
Dengan hanya RM50 yuran keahlian, 
Anda berhak mendapat 10-20% diskaun 
di atas pembelian SEMUA produk Hai-O Marketing Sdn Bhd. 

Whatsapp/Hubungi: Abang Karu 018-2668029


Bersama kita menjana pendapatan kita dengan lebih baik lagi

2

ANDA KAYA KITA SEMUA BERJAYA

Kepada yang bekerja
mahupun tiada pekerjaan tetap.
Pesara mahupun surirumah sepenuh masa.
Mari bersama saya,menjana satu kehidupan yang lebih baik.
Full time/ Part time
Kerja di rumah  
Online ikut time sendiri
Nak tahu lebih lanjut....
Whatsapp Avang Karu
018-2668029
0

CARA CREATE PAGE FACEBOOK MENGGUNAKAN TELEFON BIMBIT

Di sini saya nak konmgsi sket cara nak create page facebook menggunkan telefon bimbit. Tak semua orang tau kan. Kalau yang guna pc tu senang. Dia siap2 tulis dah tu...kita tinggal klik saja. Tapi yg buka facebook mobile....macamana? Ha macam ni. Login facebook anda.

Atas tu ada bahagian search. Taip saja atas tu create page.


Nanti dia keluar la benda tu. Klik saja pada create page tu.

Sila lihat anak panah.

Bila anda sudah klik pada create page itu tadi....maka bermula lah langkah seterusnya. Taipkan NAMA PAGE anda. Saya kasi nama Abah Power. Sudah ada nama....sila pilih kategori.

Selepas pilih category....anda di minta memilih subcategory. Pada bahagian Category (sila lihat gambar 1) saya memilih Brand and Product. Pasai nak juai barang kan. 
Dan pada bahagian subcategory....saya memilih (sila lihat gambar 2) Health and Beauty.

Haaa sekarang nama pun dah ada. Kategori pun sudah di pilih. Kita sudah bole mula sekarang ya. Klik pada button Get Started. Sila lihat anak panah.

Di sini anda masukkan sedikit info tentang page anda. Ada dua bahagian step 1 dan step 2.
Lihat anak panah nombor 1. Ceritakan sedikit tentang bisnes anda. Kalau rasa tak mau isi pun tak apa,terus tekan skip (lihat anak panah nombor 3). Untuk bahagian info itu nanti masih boleh di tambah kemudian.

Nah sekarang sudah siap. Nombor satu masuk kan gambar untuk cover photo. Nombor dua untuk gambar profile page. Nombor tiga bahagian posting. Sudah siap dan sudah boleh mulakan posting lah. Sekian Terima kasih dan selamat mencoba






0

KOS JIMAT SELESAIKAN MASALAH LC 135 LEMBAB

Aku ada sebijik yamaha LC135. Dlu masa baru beli laju. Pockup pickup sedap. Mencanak canak peginya. Tapi bila dah lama-lama. Dia makin selo....selo....selo. Beberapa bulan lepas kelajuan nya cuma mencecah 80km sejam SAHAJA. Ku biarkan lagi....dan lagi...dan lagi. Last-last tinggal 60km sejam SAHAJA. Waaah...wah wah... makin selo laaah. Ahahahhaa. So sad.

Tak boleh pulas lebih. Asal pulas lebih sikit ja....bruuppp...bruupp...bruuppp. Macam nak mampuih. Meh nak kongsi sket bagaimana nak bagi perbaik. Buka pasang sendiri ja.

Mula2 kasi tanggal la baju2 dia tu...Penat wooo,banyak gila skru nak bukak baju LC nih. Pehtu tengok anak panah. Haaaaa tu la hidung dia tempat dia nak bernafas. Kedudukan bawah seat di depan tangki. 

Bukak menatang skru tu.... (tengok anak panah) ada 4 skru. 

Sudah bukak.....haaa tu nampak. Tapis dia kelabu asap sudah. Yang tu kita kasi ganti. Kalau rajin nak cuci pun tak pa. Cuci la.....lepas cuci kasi spray angin. Tapi aku tak cuci. Aku pi kedai sparepart. Beli baru ja lah.

Harganya RM12 SAHAJA. Tempat korang aku tak tau la berapa harga dia. Haaa ganti benda ni ja. Alhamdulillah....moto saya pulih kelajuannya seperti sedia kala. Tapi kalau korang suda ganti,tapi itu moto tak mau laju juga. Avang Karu kasi satu tips lagi. Hantar moto tu kat kedai berhampiran, korang trade in ja dengan moto baru. Naah selesai.....kikikikiiii

Ok selamat mencuba
0

LinkWithin


        "Anda ingin menambah pendapatan anda? Saya ada caranya secara parttime/fulltime.     PM saya Avang Karu. Saya akan bantu anda. KLIK DI SINI
Posted By Karukord Jagau's