Theme images by MichaelJay. Powered by Blogger.
Askarunaz Photo You've probably noticed

We Love What We Do.

About Us


Expertise

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Our Serives

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Efficiency

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Contact

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Do you like our work so far?
Let's talk about your project !

GET IN TOUCH

Portfolio


Main Blog
Our Recent Posts

01 March 2018

Shoes/kasut Sneakers/Sport Perempuan/Lelaki/Unisex Black

Shoes/kasut Sneakers/Sport Perempuan/Lelaki/Unisex Black  

RM 80.00



Women Flat Shoes Summer Soft Leather Leisure Ladies Sandals Black

 
Women Flat Shoes Summer Soft Leather Leisure Ladies Sandals


Feature:
Gender:Women
Item Type: Sandals Upper
Material:Artificial PU Sole
Material:Rubber
Pattern:Solid
Decoration:Metal
Appropriate season:Spring,Summer,Autumn
Occasion:Indoor&Outdoor,fashion,Leisure,Party Heel Height:2.5cm




28 February 2018

Summer High-Heeled Shoes Women Chunky Sandal (Black)

Summer High-Heeled Shoes Women Chunky Sandal (Black)


20 January 2018

Misteri Harum Mewangi

Jam sudah pukul 11 mlm. Seperti mlm2 yg biasa aku lalui. Aku bersiap sedia dgn alat pancing udang ku. Seperti biasa...lokasi jambatan dpn surau yg terletak kira2 200meter dari rmh aku. Itu lah port aku memancing.

Berbekalkan lampu suluh ikat di dahi,aku cuma berjalan kaki. Angin dingin bertiup lembut..sesekali  bulu halus dlm telinga terasa juga getarnya. Sampai saja di jambatan...pakcik alias sudah ada. Hmmm awal pakcik alias mlm ni.

Belum sempat letak batang pancing...pakcik alias terus bertanya
"sapa pempuan td tu?" 
Aku jadi blur2 seketika... (music background "krik...krik" )
"pempuan mana?"
"tadi....yg lalu td,selisih dgn kau td...mlm2 jln sorang nk kemana? "
Aku jadi pelik...x nmpk apa pun td. Hmmm biarlah...mungkin pakcik alias ni salah pandang kot.

Kami terus saja fokus pada pemancinngan. Harap2 ada rezki mlm ni.  Setakat jam satu pagi... aku masih x dpt apa walau se ekor ikan mahu pun udang.

"eh aku balik dlu lah... sejuk meremang pulak rasanya mlm ni" kata pakcik alias sambil mengangkat btg pancingnya.

"haa ok" sambil aku pun angkat juga lah btg pancing aku tu. Dh pakcik alias nk balik...aku pun balik lah juga. Tak kan nk mancing sorang2. Aku bukan takut...cuma x berani ja.

Dlm perjalanan balik... aku melangkah  bagai perwira,walau ada sedikit berdebar.  Tp debaran itu dpt ku tenangkn dgn hembusan asap rokok surya ku..

Di pertengahan jalan... aku terhidu satu bau yg sgt harum. Teringat pesan org tua2.. kalau di tgh mlm terhidu bau yg sgt harum...kau jgn lari,sebab...makin laju kau lari...makin laju ia mengejar.

Tp aku rasa petua tu x boleh jadi. Jadi aku lari je lah sekuat hati. Sampai di rmh aku tertanya tanya... bau apa tadi? hmmm misteri..sungguh misteri...

17 July 2017

New Holland 1550

 


“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di"
www.askarunaz.com

Sebelah pagi turun kebun dlu. Tghari balik rumah..tgk keliling rmh tgh sibuk motong padi. Ya musim menuai lah skrng ni. Sempatkan jugak la shoot sekeping gambo jentera ni

Teringat kisah dolu2. Suatu ketika dlu aku pernah drive mesin padi ni. Tp model 1545. Saiz dan bentuk lebih kurang ja tu. Geram pulak tgk mesin ni. Rasa gagah ja bila dpt drive menatang ni hehehe.

Yang lagi menarik rekabentuknya aku rasa Model 8080. Tapi gmbr tak ada. Nanti la kalau sempat...aku try la shoot sekeping dua. ok bye

KEBUN

 

Hari ini dlm sejarah...cewah...!
dah lama tak ke kebun.
hari ini...menjejak kaki ke kebun.
meracun...baru 5 tong...sempuutt  😁😁 kikikii

28 June 2017

Tempahan Poster Frame Dengan Harga Yang Berpatutan



Tempahan Poster Frame Dengan Harga Yang Berpatutan

Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di"

Hari Raya ni tentunya ramai yang selpi sana sini. Dalam phone dh penuh gambar. Abadikan gambar2 korang tu. Kita kasi print la. Poster Frame dengan harga yang sangat berpatutan. Nanti boleh gantung kat dinding. Gambar keluarga,sanak saudara dan teman2. Gambar dalam phone masih bole print besar setakat 8R. Bergantung juga lah pada kualiti dari gambar asal tersebut.

Haish kan ramai yang pakai phone hebat2 sekarang. Kualiti gambo sume tengok lawo2 haaa. Ni kita bagi la contoh sikit.


Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)


"Abadikan kenangan terindah ini agar menjadi kenangan yang akan tersimpan sepanjang zaman. Dan dapatkan juga pakej Custom Album bersaiz 12×10. Atau pilihan Sticky Album. Juga 3D Frame bersaiz 16×20. Table Frame dan sebagainya."


 Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)



Macam2 saiz ada. Harga dari serendah RM12
*tidak termasuk kos pos

senarai harga poster frame

6x8 = RM12
8x10= RM16
8x12= RM20
10x12=RM28
10x15=RM30
12x15=RM36
12x18=RM40
16x20=RM66
16x24=RM70
20x24=RM76
20x30=RM90
24x24=RM100
24x36=RM120
30x30=RM190

Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)

*tambahan sebanyak RM10 untuk kos penghantaran.
*bergantung juga pada saiz frame dan jumlah tempahan.

Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di"

Our Famous Clients

Our Services


Branding
Perfect thumbnails matter

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Starting at $400 Get in touch
Design
Enhance your website

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Starting at $60 / hour Get in touch
Installation
We'll manage the rest

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Starting at $50 / hour Get in touch
Customization
We will customize it

Meganto quality templates can make your website load faster Peut rendre la charge de votre.

Starting at $90 / hour Get in touch

Contact Us


YOUR COMPANY
5th Avenue Madson
Springfield, NY758, USA

112-345-678
hello@yourcompany.com

Interested for our works and services?
Get more of our update !