Tempahan Poster Frame Dengan Harga Yang Berpatutan



Tempahan Poster Frame Dengan Harga Yang Berpatutan

Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di"

Hari Raya ni tentunya ramai yang selpi sana sini. Dalam phone dh penuh gambar. Abadikan gambar2 korang tu. Kita kasi print la. Poster Frame dengan harga yang sangat berpatutan. Nanti boleh gantung kat dinding. Gambar keluarga,sanak saudara dan teman2. Gambar dalam phone masih bole print besar setakat 8R. Bergantung juga lah pada kualiti dari gambar asal tersebut.

Haish kan ramai yang pakai phone hebat2 sekarang. Kualiti gambo sume tengok lawo2 haaa. Ni kita bagi la contoh sikit.


Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)


"Abadikan kenangan terindah ini agar menjadi kenangan yang akan tersimpan sepanjang zaman. Dan dapatkan juga pakej Custom Album bersaiz 12×10. Atau pilihan Sticky Album. Juga 3D Frame bersaiz 16×20. Table Frame dan sebagainya."


 Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)



Macam2 saiz ada. Harga dari serendah RM12
*tidak termasuk kos pos

senarai harga poster frame

6x8 = RM12
8x10= RM16
8x12= RM20
10x12=RM28
10x15=RM30
12x15=RM36
12x18=RM40
16x20=RM66
16x24=RM70
20x24=RM76
20x30=RM90
24x24=RM100
24x36=RM120
30x30=RM190

Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)

*tambahan sebanyak RM10 untuk kos penghantaran.
*bergantung juga pada saiz frame dan jumlah tempahan.

Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di"

4 comments: