Wedding Day Cyida and Zasman

"Saat-saat terindah dalam hidupku bukan semata mata kerana bersamamu.... tapi kerana ada nya kamu. Dimanapun aku bersamamu selalu lebih baik dibanding dimana aku tanpamu"

“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"


“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"

Abadikan kenangan terindah ini agar menjadi kenangan yang akan tersimpan sepanjang zaman. Dapatkan pakej yang di sertakan dengan Custom Album bersaiz 12x10. Atau pilihan Stiky Album. Juga 3D Frame bersaiz 16x20. Table Frame dan sebagainya.

“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus menghubungi Puan Norhafiza Mohd Diah atau Karukord Jagaus"

Selamat Pengantin Baru 
Cyida Samsir dan Zasman.(Watashi Zasman-san)
MUA: Najatulanirah Mohd Hafizuddin 
Photog: Mardiyana Mohd Diah Diah 
Tacap: Avang Karu
CC: Bonda Cyida Faridah Arshad

“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"“Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di www.askarunaz.com"


0 Comment:

Post a Comment