Tempat rahsia simpan senjata

|

Tempat rahsia simpan senjata.
Kalau tengok pada gambar ni agak2 di mana dia letak...?


Haaa...kalau nak tau tengok video ni.

Haaa....banyak kan...? Sapa pun tak tau. Tapi skrng kita dah tau hehehee..

30 comments:

  1. erm..Na tak bole tgk lak video ni..damm!

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau dapat satuuu...heeheee

    ReplyDelete
  3. kat sebalik rak kayu tu kan? biasa camtu..
    video tak dpt tengok, blank je. intenet slow.

    ReplyDelete
  4. issshh... jgn memain dgn senjata ni kan... takut...

    ReplyDelete
  5. tak dpt tengok la plk video tuu..nnt cube lagi..

    ReplyDelete
  6. wow! dah sangat cantik blog KJ ni...apapun blog KJ carilah kepuasan kan....tahniah cantik lah blog..

    ReplyDelete
  7. boleh buat satu ni kat rumah. tp tak nak la simpan senjata. simpan benda lain. kikiki..

    ReplyDelete
  8. Hahaha..at first ingatkn kt blakang gobok mcm citer dulu2 rupanya kt stiap para ada tmpt smpanan

    ReplyDelete
  9. FUYOOO..BEST JUGAK ALMARI TU,CONFEM CUSTOM MADE NI..DH MCM NK G BERPERANG SIMPAN BYK2 SENJATA MCM TU

    ReplyDelete
  10. line cam hampeh...sori tak dpt tgk video..

    ReplyDelete
  11. ok..dya xdpt tgk video tu..blh tgk pic je.haha

    ReplyDelete
  12. Line macam siput..pukul 3 pagi nanti bila line clear bolehlah tengok video tu...

    ReplyDelete
  13. haiyakkk..! tenet tenatlah di sini..
    jap tgh tggu loading video tu..
    tingin gak nak tahu...

    ReplyDelete
  14. fuiyoo..!byknyerr....!sempoilah..!
    nampak mcm rak biasa je kan, padahal byk tempat simpanan rahsia.

    nak beli satulah rak macam ni.hehehehe

    ReplyDelete
  15. wah..dasyat woo..
    nmpk cam padat n kosong je..rupanya siap bleh tarik2..bleh simpan brg2 rasia nih :)

    ReplyDelete
  16. opsss..lupa nk tegur...
    baju baru nmpk..sempena tahun baru ke.heheehe

    ReplyDelete
  17. Aku nk beli 1 arr...dgn aku2 sekali bole masok tmpt rahsia tu...bole main nyorok2 ngan laki aku..hahaha...

    ReplyDelete
  18. mama ada satu rak ni kat rumah sekarang ni,tapi masih dalam laptop lagi la.tak angkat kuor lagi..hahahaha.

    ReplyDelete
  19. haha simpan jgn x simpan senjata tuh

    ReplyDelete
  20. alamak video x leyh bukak...nak tngok jugak..huhu:)

    cantik blog suka2.,.:)

    ReplyDelete
  21. hiihhi..nak bt satu laa simpan duit...xmo lah simpan senjata....syiling banyak nih...

    ReplyDelete
  22. emmm...xdpt tgk video ni...nanti line dh clear nk tgk juga tempat rahsia tu ;p

    ReplyDelete
  23. uishh byknya senapang.giler arhh diorang sorok senjata mcmtu

    ReplyDelete
  24. wah banyak tempat rahsia... siapa sangka...

    ReplyDelete