SEGMEN:6 pekara tentang saya II

|





Jom kita join segman ini


6 perkara tentang Karukord Jagau

1: Suka bercerita di kedai kupi
2: Suka jalan2 tapi bukan melancong ke luar negara ye
3: Suka pada pemandangan alam sekitar tapi tidak termasuk tempat pelupusan sampah
4: Suka memandu laju dengan motosikal estet aku yang hanya mampu mencatat kelajuan sekadar 80km sejam
5: Suka membaca tapi bukanlah minat yang utama 
6: Suka cerita Acah Mak Labu

Tag:

Sekian Terima Kasih

21 comments:

  1. Wah..jangkit sini jugak. td kat blog eita. :-)

    Yg no. 6 tu tau sgt dah! ^__^

    ReplyDelete
  2. huhu..ok KJ..huhu:)

    link diterima roger and out..huhu:)

    ReplyDelete
  3. no.6 tu dah jadi tag line KJ dohh..!hihihi

    apapun , selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  4. kopi laaa... kupi plak.
    sapa yg klasifikasikan tmpt pelupusan smpi tu dgn alam sekitar? alam kitrar semula ada lah kot..

    Haaaa citer acah mak labu tu, jagau yg suka cerita kat kitorg walaupun kitorg tak berapa nak dengar, layan aja

    ReplyDelete
  5. yg no 6 tu xcakap pun dah tau. kikiki..

    ReplyDelete
  6. hehe oh kedai kopi.hihi..suka bergosip la ni eh.haha

    ReplyDelete
  7. Yg no 6 dah jadi mcm i.c no 2, kalau tak ada tak sahlah...

    ReplyDelete
  8. no 2 tu cam nak sama..tapi no 6,..selalu terkena dgn kolah jagau..ish

    ReplyDelete
  9. no 6 tu dah memang kau suka pedajal orang..kihkihkih

    ReplyDelete
  10. ko cerita apa kat kedai kupi?cerita acah mat labukan?hahaha simbolik sungguh lah ko jangau..masa whatzup masa ko belum join ramai dok suspen ko nie laki ke,pompuan ke atau pondan ker...hahaha

    ReplyDelete
  11. ok.noted!
    yg no 6 tu paling best..kalo ko x letak rs2 mcm nk tlg tambah.hahaha

    ReplyDelete
  12. datang follow sini dari segmen yg sama....
    sama la dgn no 4 tu.... hehehe

    ReplyDelete
  13. hehe..njoy

    cik lobak singgah dari segmen yg sama salam kenal..
    new follower ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/segme-2-6-perkara-tentang-saya-ii.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen yg same,,

    nmbo 2 kita same,,kalau dlm seminggu ke tak g mane2 mcm apakah hidup ini,hahaha

    ReplyDelete