Segmen: JOM JADI GENG BUI

Jom join segmen

syarat mudah saja:
1) letak header blog bui ni dalam entry
2) letak tajuk JOM JADI GENG BUI

Nak Join KLIK SINI

Tamat tempoh pada:
30 Oktober 2012 jam 11:59 malam

Untuk jawapan bagi soalan Cerita Tentang Ular tu,nanti aku bagi tau ye. Nak cepat ni....ok sambung keje. Bye...Bye...

15 comments:

  1. rajin ko join segmen..mood segmen aku udah ke laut x reti nk blk ke darat..camno?

    ReplyDelete
  2. yeaayyy join jgk..hihi..slmt bersegmen ;-)

    ReplyDelete
  3. Gud luck utk mereka yg bersegmen....

    ReplyDelete
  4. TENGKIU SUDI JOIN..DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

    ReplyDelete
  5. kadang2 ikut segmen naik kan follow..banyak segmen dari blogger2 terkenal...

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama :)
    selamat bersegmen and da folow


    http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah dari segmen yg sama dan follow...

    jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  9. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete