01.01.2013 Macam Macam Tajuk Ado.

01.01.2013 Macam Macam Tajuk Ado.
Selamat Tahun Baru 2013
Selamat Tahun Baru 2013. Macam2 tajuk ado. Seronok pulak membaca tajuk blog2 yang aku follow. Sampaikan tajuk "MeNu MeNJeLaNg TaHuN BaRu...." pun adoooo heheee. Hebat2 laaa.

Rata2 sume menceritakn sedikit sebanyak kenangan 2012. Sapa nak baca sume tajuk yg best2 tu klik sini. Pehtu scroll ke bawah. Tapi kena cepat sikit. Lambat kang depa update N3 baru x dapat baca dh heheee. 

Mohon ampun dan maaf pada semua. Selamat Tahun Baru 2013 buat semua pengunjung. Moga tahun ini akan memberi lebih kejayaan buat kita semua. (^_^)

34 comments:

  1. hahaha...nk tergelak jap....
    macam2 lh kau ni...

    selmat tahun baru...semoga hidup lebih bahagia

    ReplyDelete
  2. Happy new year, ha, template blog dh cantik di thn baru!

    ReplyDelete
  3. slmat thn baru kj.mg thn nih mbwa seribu rahmat buat kite insyallah

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru KJ. kalau ada salah silap tergurau di tahun 2012 tu maaf yek. hihi..

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru, dik Jagau :)

    ReplyDelete
  6. Salam Ukhwah..
    Selamat Tahun Baru..
    ade Azam tak ?? hehe

    >>thanks singgah blog nisah. done follow here !! (^_~)

    ReplyDelete
  7. "Mohon ampun dan maaf"...eh, terasa mcm hari raya la pulak...Kalau gitu JR pun nak mohon ampun dan maaf zahir batin juga....

    ReplyDelete
  8. Emm..blog saya jek takde entri ambang 2013. Apapun..slmt thn baru KJ!

    ReplyDelete
  9. hehe tu lah mcm2 tajuk entri tahun baru ni...selamat tahun baru bro...

    ReplyDelete
  10. selamat ya..moga tahun ini acah mat labu bertambah2..kelabu..huhu

    ReplyDelete
  11. Happy 2013... Happy & healthy sokmo2..!!

    ReplyDelete
  12. hepi new Year Jagau..
    ko nmpk Hijau lah Jagau.hehehee

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru bro... semakin hijau blog ni sekarang..hehehe

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru KJ, semoga tahun ini lebih banyak kejayaan digapai

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun baru karukord jagau.

    ReplyDelete
  16. selamat tahun baru bro. sori lately aku jarang bw. tu yg jrg singgah.

    ReplyDelete
  17. aku tak sempat nk cita lah jagau..haha salam 2013 buat ayam jagau dan anak kau..kasilah interframe sikit nk tgk anak kau jagau..hihi

    ReplyDelete
  18. happy new year/MV suka guiter tuner tue

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru bro.. hihi.. bila nk amek baju? haha

    ReplyDelete
  20. Kah3x menu tahun baru tu yang x tahan tu... btw HAPPY NEW YEAR BRO!!

    ReplyDelete
  21. slmt tahun baru jugak..hihihi..tajuk semua nk ada tahun baru :p

    ReplyDelete
  22. hahahha menu menjelang tahun baru ko jagau

    ReplyDelete
  23. selamat tahun baru...
    bz tak terkatalah awal tahun ni..
    ni pun dah semput nak berblogwalking..
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  24. selamat tahun baru jagau :)

    semoga ALLAH makbulkan setiap azam kamu :)

    ReplyDelete