Happy besday to Wanieys

|



Happy besday to Wanieys

Moga di beri kesihatan yang baik,bahagia bersama keluarga tersayang dan dimurahkan rezeki.

Pada yang nak belajar gitar...sabar ye dulu. Nanti kita sambung lagi. Cekgu Cap Ayam agak sibuk sikit dalam minggu nih. Jangan komplen banyak2 ye..... Gaji Cekgu Cap Ayam yang dua kupang tu dah bayar ke belum hehehee :p

33 comments:

  1. Hepi besday semoga panjang umur murah rezeki...

    ReplyDelete
  2. bestnya siap ada video lagi. ;)

    ReplyDelete
  3. sweetnya..hihi..nak satu jagau blh?hehe...selamat hari lahir kak wanie moga diberkati dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  4. wah siap ade video lagi..:)
    happy birthday wani...:)

    ReplyDelete
  5. hahaha...layan kan aje cikgu cap ayam nie..:)

    ReplyDelete
  6. HB wanieys....

    bestnye pandai edit video...

    ReplyDelete
  7. Hepi besday wani.nanti nk update jplg.ujung taun manyak bz maa

    ReplyDelete
  8. jalan² smbil golek² tgk n3 yang serupa.hehee hapi besday wanie :)

    ReplyDelete
  9. hepi besday Waniey..
    wah siap video lg tuh..
    nti ai nk jugak video cam tu bleh x?hahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha.. cikgu cap ayam demand nk 2 kupang.. sekupang cukop laa... :p

    happy besday wanie.. psstt... besday aku bln 3 sama bln ngan ko..jgn lupe.. hihi

    ReplyDelete
  11. tima kasih jagau..wah terharu rasa org buat entry wish besday hehe..siap ngan video tu..sesekali kan jagau dahku terharu ngan ko hihihi

    ReplyDelete
  12. happy birthday kepada wanieys....

    PS: hehe yuran tu cam biasa la cekgu...nak exam nanti baru bayar...haha

    ReplyDelete
  13. hepy besday wanieys .. haha.. terbaik lah siap buat video

    ReplyDelete
  14. wah...siap ada video lagi tu..hehehe.. selamat hari lahir. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampailah bila-bila..amin..

    ReplyDelete
  15. Hepi hepi wanie... tersenyum lebar dia dapat banyak ucapan...

    Chegu cap ayam jangan bersungut pasal gaji k... tak ikhlas namanya tu

    ReplyDelete
  16. wah pandainya buat video mcmni.kreatif btl.selamat hari lahir kak wanieys :)

    ReplyDelete
  17. Hb utk wink wink blink blink waniey.

    Jagau, smpena birthday waniey ni, goreng la 1 lagu ulang tahun.

    ReplyDelete
  18. Video kita sama tp jagau punya lg special. Kalau class gitar cancel, tukar buat class edit video plak laa

    ReplyDelete
  19. Happy birthday untuk beliau. Huih ada kelas belajar main gitar kat sini rupanya :)

    ReplyDelete
  20. dahhhhhhhhhh. dah bayor dah 20 sen tu. hihi. done sunway.

    ReplyDelete
  21. apa pula cap ayam.. dah menurunkan ilmu pun dah dpt pahala tu, kan..

    ReplyDelete
  22. selamat ulangtahun Waniey...!

    Wahhh..blog ni berubah wajah sudahhh...!
    Almaklumlah bakal jadi kelas muzikkk... :)
    hahahahaha.....

    ReplyDelete
  23. hb utk kak waniey=) bg nmbo akaun, nk bank in gaji ni,hahaha

    ReplyDelete
  24. eh...eh..nak juga mcm ni, boleh?
    hihi

    ReplyDelete