Lebih Puas Menghisap Yang Besar

|

Untuk bahan bacaan 18 tahun ke atas sahaja. Budak budak adalah tidak di galak kan. Boleh juga di jadikan sebagai satu sindiran kepada yang suka sangat menghisap tu....tapi tak puas2 jugak lagi. Hari-hari nak menghisap. 

Maklum lah yang biasa tu kecik....yang ni besar. Mungkin dengan cara ini boleh membuatkan mereka lebih puas untuk menghisapnya. Silap2 mau pengsan. Terus berenti.

Aku dapat sumber ni pun dari FB. Mana ntah depa dapat aku pun tak tau. Meh tengok contoh yang di tunjukkan oleh seorang nenek ni. Ni kalau dapat sebatang ni silap2 mau tumbang nih.



^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Gambar ta kluar ke? tak pe...follow je kalau belum follow ...heheee maceeehh.

Korang fikir apa...? Jangan macam-macam. Blog aku suci lagi.....hehehheeee

44 comments:

  1. aiyo!! mahu terbakar jantung kalau gini tiap2 hari! huhu

    ReplyDelete
  2. Amboi mak! Itu benar2 atau COBAAN? :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha...giler kentang!! besar bebeno tu

    ReplyDelete
  4. hoho....dah mcm perasap resdung da...haha

    ReplyDelete
  5. haha 18 tahun sangat..jue 16...hiiikk tutup mata

    ReplyDelete
  6. HAHAHA..INGATKAN APA YG BESAR SGT TADI TU...SASPEN KEJAP

    ReplyDelete
  7. hahhahaah....nsb otak nyue pon masih suci..ehehhe

    ReplyDelete
  8. hihi...ni taruk tembakau apa ni sampai dah macam obor sukan sea dah dia punya api...

    ReplyDelete
  9. Bukan setakat pengsan..!
    Gol pun buleh jadi tau...
    Hahahahahahahaha...

    Tolong pesan sama itu moyang,
    katakan 'tidak' pada rokok..!

    tak elok untuk kesihatannn...!
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul2 Nur..
      pesan lagik kat nenek tu..merokok boleh memudaratkan kesihatan :)

      Delete
  10. salam..balas kunjunngn...

    amboiii besooo nyeee...
    ada style la!..hahahaha

    ReplyDelete
  11. ganasnya nenek tu...

    btw,otak & minda saya pun suci lagi tau :p

    ReplyDelete
  12. Tak semestinya yg besar itu terbaik...saya pun ada buat entri mengenai kisah org yg suka besar2 tu..hehehhe..

    ReplyDelete
  13. cool ny nenek ni..
    tu rokok utk org tua je..
    org tua yg x sbar nak habiskn sisa nyawa yg ada..
    hahaha..

    ReplyDelete
  14. hamboiii.. over kot. nenek sape ni. hukhuk..

    ReplyDelete
  15. hahahaha
    tajuk entry ko tu kan wat org pikir blog ko yg suci nan murni nih dah ternoda..hahaha dasyat no nenek tu x melelong ka lps kena tu.muahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan Nenek lah ai, moyang..!
      dan yang xtahan tu,
      berkaca mata hitam lak tu..!
      feeling habis moyang ni...

      Delete
    2. haha..sokong Ai jugak laaa....

      Delete
    3. hahahha..ramai penyokong ai...jagau...nnt letak tajuk lebih sopan yer...hek

      Delete
  16. haha..tekena den!
    laju ja tekan mau baca kisah selanjutnyaaa..
    hihi

    ReplyDelete
  17. hahaha..melampau ...nenek sape la tu..:)

    ReplyDelete
  18. aduyai..besarnya rokok, ialah dah kemaruk kan lagi besar lah agar puas, hehehe sayang jantung tu anugerah lah KJ....pesanan buat yg berasap kala pagi..

    ReplyDelete
  19. Ni klu btul2 nk hisap camni g jauh sorang2 jgn duk dkat org lain..asap mau berganda2 mengalahkan asap kilang sawit..huhu..

    ReplyDelete
  20. ni kalau tak koma ..tak tahu lah ni

    ReplyDelete
  21. Acah mak labu ko dpt dikesan awal2 lg tp kalo bkn pun aku dah jauh tinggalkan angka 18 tahun tu...boleh jek tgk 18sx tu..haha...haiii nenek cun....xde lg besar ke???

    ReplyDelete
  22. hahahaha...tiut tau macik tu..kekeke.

    ReplyDelete
  23. haha. bro terkejut aku baca title. hehe. mak aii, otai tul mk cik tu. haha

    ReplyDelete
  24. haha. mak oiiiii bkn main besor lagi rokok die. gile kentang nenek ni. :)

    ReplyDelete
  25. amboi tajuk entri bukan main kontroversiiii

    ReplyDelete
  26. huyoooo besarnya rokok,,memg tbakar dade cmni,hhihi

    ReplyDelete
  27. haha... lawak aje nenek tu... :D

    ReplyDelete