Gambar Artis Popular Tayang Bontot Tersebar

|



Gambar Artis Popular Tayang Bontot Tersebar. Bukan nak mengaib kan sesiapa. Kalau dah jalan tu tak betul nk buat cemana. Jika di lihat betul2 pada gambar itu saya percaya ianya di ambil sewaktu beliau berada di luar negara.

Aku tak nak letak gambar tu kat dalam blog aku ni sebab blog aku ni masih suci lagi heheheee. Tapi korang boleh tengok gambar tu klik DI SINI. Aku percaya yang korang pasti sgt2 kenal siapakah artis tersebut.

Kepada yang telah melihat gambar itu. Bagaimana kah perasaan anda? Mungkin juga ada geram,marah dan sebagainya. Moga kita tergolong dalam golongan insan yang sentiasa dalam keadaan sabar.

41 comments:

  1. cis....sekali lagi tipah tertipu...
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. kuikuikui
    akhirnya terjawab sudah segala persoalan siapa artis tu.hahahaha
    kalo mcm ni lah jwmpan dia..bek ko tunjuk je siap2 td kat kitaorg dlm wattsapp tu..xdo lah kitaorg kena acah mak labu lagi.kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Akak dah tengok gambar tu tadi, astaghafirullah..

    Kahkahkah!

    ReplyDelete
  4. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. sabar jelah.

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.

    Kali ni, lana takkan terpedaya lgi!! hahahahaha.

    ReplyDelete
  6. ceh! tipa tertipu...xcited je td tau!

    ReplyDelete
  7. haha...memang melampau betul artis jepun ni...

    ReplyDelete
  8. X klik kat stu pun dah tau...hahaha...entry bocor ni....

    ReplyDelete
  9. huh...!!
    punggung sincan..!

    sabo je la...punya takut nak buka ni..!
    sincan je...hahahaha

    ReplyDelete
  10. Ha ha dah tau...mmg tak tak malu betoi retis tu kan...x padan ngan budak kecik..

    ReplyDelete
  11. mule2 da agak daa , jadik betol -.-

    ReplyDelete
  12. dh agak dh msti something wrong some where nih... :p

    ReplyDelete
  13. Ha...ha.... tak pasal-pasal berdosa tgk aurat shinchan....

    ReplyDelete
  14. malas nk klik...sbb nnt acah mat labu jer..

    ReplyDelete
  15. ahahahha macam tahu je ekeke ;)

    ReplyDelete
  16. hahahaha acah mak albu btl lah ko jagau

    ReplyDelete
  17. hahahaah....igtkn artis malaysia dh tp pelik xde apa2 berita..so, teruja la nk klik...hahahahah sengal gak..knape la xterpikir shinchan..

    ReplyDelete
  18. ko mmg terbaekkk bab2 nk acah mat labu hahahaaaa

    ReplyDelete
  19. dah agak dh mesti KJ nak buat lawak td

    ReplyDelete
  20. tahu dah taktik . gua nengok kotak komen dulu . bahahaha

    ReplyDelete
  21. amboi. seram aku. haha. kecik2 tunjuk takpe, dah tua.. haha. thnx bro singgah blog aku.

    ReplyDelete
  22. hehe. thnks bro singgah blog aku. patah memang kena ganti len. kang tak leh nak tulis2 dah. haha. btw free2 mai lagi, ada entri baru.

    ReplyDelete
  23. tak berani nak klik...takut kena virus kat pc...hehe...tp sekali bc komen... bontot kartun ke rupanya

    ReplyDelete
  24. hahahahahahaha..sin chan rupanya.hakhakhakhakhak

    ReplyDelete
  25. kikiki memang kena tipu hidup2..ingatkan betul bontot artis rupanya bontot kartun..

    ReplyDelete
  26. hahaha..ok..bt kontroversi :D

    ReplyDelete
  27. Sengal! Kontroversinya si jagau. Mengalahkn retis tau dia ni buat n3.

    ReplyDelete
  28. kenal sangat2 artis tu..apa nak jadi la...boleh pulak pi tunjuk bontot...nasib baik bontot xda kurap...

    hampeh ingat artis mana td rupanya shin can hahahahahha

    ReplyDelete
  29. ambbboiiii pandai blog nie wt tipah tertipu hehehe

    ReplyDelete
  30. Hai there. Salam kenal. Saya dtg balas kunjungan :)

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. hahaha...terkena lagi lah. ni yg tak best ni KJ..macamana nak bagi penangan kat KJ ni hahaha..tangan tak sampai lah bro!..pagi2 cuti sekolah dah terkena...hehehe..tapi best kawan dgan KJ kelakar ..

    ReplyDelete
  32. asek kenakan owg jw keja ko jagau yerr..sabo jelahhh..

    ReplyDelete
  33. len mcm je bunyi ayat..haha. takmo tengok jugak!

    ReplyDelete
  34. koi nak maeah aok nyh..sebab pedajal kan koi..hahaha

    ReplyDelete
  35. hahahaha aah sincan mmg suka tayang aset dia..anak2 kita kena pesan2 jgn jadik mcm sincan

    ReplyDelete