Theme images by MichaelJay. Powered by Blogger.

12 July 2013

Wajah Baru

 
Bukan blog yang berwajah baru tapi basikal anak aku yang berwajah baru hehehe.
Tapi sayang aku terlupa pulok nak amek gambo masa asal sebelum ubahsuai.

Asal basikal ni nampak memang feminin. Dengan bakul kat depan,dan tempat duduk
kat belakang yang ada besi kepit tu. Ish...! x comey la aku rasa.

Jadi aku pun mengrajinkan la diri mengubahsuaikan agar nampak lebih rock cikit.

Melekat kan sticker Rockford Fosqate warna perak.

Pengayuhnya pun sudah agak lusuh juga.

Brek depan belakang sama kaler.

Sticker Monster tu rasa mcm tak kena je....huh.

Tongkat kaler biru....OK ke?

Skru hub sport rim tejuloq kluaq...hahaha malas nk potong.
janji tak sangkut apa2 sudaahhh.

blah atas ni....skru lebih aku kena potong,bahaya kalau di biarkan.

Penggunaan kepingan aluminium....menutupi kerangka. 
Sedikit selit sticker Repsol Honda.

Dan inilah hasilnya. Nampak mcm garang aja kan...

Meh layan video ni sat...
~Selamat menonton~

Interested for our works and services?
Get more of our update !