Theme images by MichaelJay. Powered by Blogger.

19 July 2012

The Amazing Spiderman

 

Masa tu aku tgh lepak2 kat warung makcik munah. Pekena kopi radix masa tu. Tgh aku syok2 minum tu aku terpandang la kat satu awek ni....cun aku cakap ngkoo. Dia punya jalan aku cakap ngkooo....fuuuhhh...!

Tiba-tiba ada la satu mamat ni tau...dia naik moto modenas. Mamat tu lalu rapat ngan minah tu....rupa2nya dia nak buat menda x elok kat minah tu.  Tapi aku tak panik....aku tak panik.

Sifat ingin membantu kaum yang lemah mcm ni....mmg sudah lama terpahat di dlm sanubari aku nih. Dgn tenang aku bangun.....dan bukak baju aku mcm dlm gambar nih.


Memang aku dh siap2 dah pakai baju spiderman tu sejak dari pagi td.

Kudin: Wowowoowooo....aku tanya...citer The Amazing Spiderman yg baru ni best ke..?
Aku: Aku nak citer la ni....sabo leee...
Kudin: Yang ko melalut jauh ke laut ni pehal...
Aku: Laa....ini aku baru nak start mukaddimahnya....
Kudin: Halaaaaa.....kalau mcm ni sampai isok pagi pun tak abes...
Aku: (^______^)


18 July 2012

Incredible Hulk

 
apa tu....?


Incredible Hulk


Incredible Hulk lagi...


dan....Incredible Hulk juga (^__^)


hahaa jangan marah.....aku sebenonya mmg peminat
Incredible Hulk nih....badan haku ni pun lebey kurang
macam tu le juga ketui2nya.....cuma kaler tu idok le ijoo
macam tu....kalau ada beza pun tang perut je....ekekkee

Tapi kisah yang paling sebenonya ....badan haku ni
tak de le mcm tu....aku Acah Mak Labu je tu.....
ekekeke berangan lebey...ceeettt
hahahaa.....dh la tu.....babaaii (^___^)

14 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......



Jom joint segmen dari si manis Ayu (^___^)
macam mana nak joint...klik aja banner tu...



Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......Klang Selangor (^__^). Lagi nak cerita apa ye....eerr...aku cerita pasal kucin aku bole tak....? Tapi ni bukan cerita misteri ye....ini cerita nak meluahkan sedikit kekecewaan di hati...

Begini cerita nya....saya ada se ekor kucing yang tak berapa chomey pun. Kucin kampong la katakan. Sudah la x berapa comey....kuat tido pulak tu. Yang dia tau cuma makan sampai kenyang....sudaa kenyang dia sambung titon balik.....huhuuuuuu

Tak kesah la kalau dia kuat titon pun...sbb saya mmg suka kucin. Tapi kan....saya ada satu masaelah.....masaelah ini cukop besaaarrr. Kucin saya suka berak sesuka hati beliau. Kalau berak di luar rumah x pe la lagi....ni dia berak kat DALAM RUMAH...hohohoooo.

Pernah satu masa tu di luar pengetahuan saya dia berak atas katil...waaaaa tau2 ada bau jee.....huhuhuuu. Penat wooo mau cuci itu tilam. Nasib baik tilam tu tebalnya cuma 3inci je....kalau di buatnya tebal 2jengkal.....apa macam....huhuhuuuu.

Ok tu je.....huh lega dapat meluahkan sedikit rasa kecewa aku dengan sikap tak senonoh kucin aku tu...huh. Owh...! sebelom terlupa....aku tag sorang ni....ni dia azumylini (^___^)





10 July 2012

Sajork La

 

Salam buat para pengunjung.Agak lama juga tak menulis. Orang kata blog kalau lama di biar tanpa sebarang entry terkini mau besawang blog.

Tapi blog aku takde sawang pun. Sebutir sawang pun tak de.....ekekee. Ok lah aku bukan nk cerita pasal blog aku,nk cerita pasal blog orang. Ada la satu minah ni dalam blog dia suka tul dia tulis "sajork la" maknanya saja la tu....agaknya la. Selalu sangat dia tulis ayat tu.

Tak kisah la kan nak tulis apa pun. Cuma ia mengingatkan aku masa zaman2 kegemilangan aku sebagai seorang pomen atau pekerja baik pulih di salah sebuah taman tema air yang terkemuka di selangor.

Bukan takat kerja2 baik pulih je yang aku buat. Kerja2 pembersihan kolam pun haku juga.....huhuhuu. Mengikut jadual yg telah di aturkan....bila kena turn haku cuci kolam mandi tu....huh "sajork laaaa" ...yee itu lah ayat yg selalu kluar dari mulut haku.

Sajork yang aku maksudkan tu....sejuk la,mana idok nya....pepagi buta lagi dh kena terjun kolam. Lambat2 karang orang datang nak mandi manda. Cemana nak cuci kolam. Haa jd kalau nak mandi manda kat mana2 taman tema air tu datang la pepagi sikit....airnya jerniiih je. Kalau dtg dh petang2 tu airnya agak keruh sikit....x best nak mandi.

Dah la tu....malas nk tulis panjang2....babaaaiiii




Interested for our works and services?
Get more of our update !