Theme images by MichaelJay. Powered by Blogger.

28 April 2011

SOMEDAY (I WILL UNDERSTAND)~Britney Spears

 




Nothing seems to be the way
That it used to
Everything seems shallow
God give me truth
In me
And tell me somebody is watching
Over me
And that is all I'm praying is that


Someday I will understand
In God's whole plan
And what he's done to me
Oh but maybe
Someday I will breathe
And I'll finally see
I'll see it all in my baby


[Verse 2:]
Don't you run too fast my dear
Why don't you stop?
Just stop and listen to your tears
They're all you've got
It's in you
You see somebody is watching
Over you
And that is all I'm praying is that


Someday you will understand
In God's whole plan
And what he does to you
Oh but maybe
Someday you will breathe
And you'll finally see
You'll see it all in your baby
You'll see it all in your baby


No moment
Will be more true
Than the moment
I look at you


It's in you
You see somebody is watching
Over you
And that is all I'm praying is that


Someday you will understand
In God's whole plan
And what he does to you
Oh but maybe
Someday you will breathe
And you'll finally see
You'll see it all in your baby
You'll see it all in your baby
You'll see it all in your baby
You'll see it all in your baby

27 April 2011

Kerna Kau Satu Dalam Seribu

 

KERNA KAU SATU DALAM SERIBU


Renungan Mata Mu Meresahkan
Membuat Aku Tak Menentu..
Ku Cuba Hindari Segalanya
Namun Apalah Upaya Ku


chorus:
Ku Ciptakan Nada
Ku Susun Irama,Buat Pengganti Diri
Moga Kau Mengerti,Moga Kau Fahami
Apa Maksud Hati Ku...


Maafkan Andai Ku Menggangu Mu
Bukan nya Niat Ku Begitu..
Izinkan Ku Mengingati Mu


Kerna Kau Satu Dalam Seribu..
Kerna Kau Satu Dalam Seribu..




Ciptaan: Atan Aryan
Vokal: Karukord Jagau's
Music Arrangemant: Kerasma Mkas







23 April 2011

Kekasih Ku

Artist: Rahmat

Terjagaku sedari mimpi yang panjang
Melayang berkelana di langit terbuka
Menatap suci segala bidadari

Wajah berkaca perawanlah selamanya
Bersinar mata seumpama mutiara
Santun luhurnya tak tercela sesiapa
Di manakah dia...

Di sisi terlenalah setia
Dewi hatiku seri cinta
Ingin dikau kujadikan temanku
Dalam hidup yang kekal
Berpanjangan

Kepada-Mu Tuhan aku berserah
Kusujud... syukur padamu
Menemukan ku kekasih hati
Oh bidadari sanubariku

Oh kekasihku...
Oh kekasihku...
Oh kekasihku...

Aku Tanpa Cinta Mu

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku
Mengapa cintaMu tak pernah hadir
Subur dalam jiwaku
Agarku tetap bahagia
Tanpa cintaku tetaplah Kau di sana
Aku tanpa cintaMu
Bagai layang-layang terputus talinya

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku
C/O:
Masihkah ada sekelumit belas
Mengemis kasihMu Tuhan
Untukku berpaut dan bersandar
Aku di sini kan tetap terus mencuba
Untuk beroleh cintaMu
Walau ranjaunya menusuk pedih



21 April 2011

Ruang Rindu

 
Segalanya terserah kepada mu ya allah,tanpa ku sedar...entah berapa lama sudah aku tidak mendapat khabar berita dari nya. Dan tidak ku tahu sama ada si dia mengingati ku lg atau sebalik nya. Dan entah mengapa.. semenjak kehadiranmu dalam hidup ku...kau membuat aku menjadi seorang peresah dan cemas.

Aku tidak mahu hanya kerana diri mu aku menjadi seorang insan yang pendiam...dan sering menyendiri....tapi andainya diri mu sanggup membiarkan diriku sebegini selamanya... ku terima ia sebagai satu ujian dari tuhan.





18 April 2011

Haraguan Kulaan

 


ni ada satu lagu yg aku cipta sendiri....lagu banjar la....cuma muzik nya tu aku amek muzik yg dh siap ada kat keyboard aku tu je....ekekkee...lagu ni ada le kisah nyer yg tersendiri  antara aku dan rakan2...apa2 pun ia hanyalah sekadar hiburan....mari kita dengar.




Kisah Di Sebuah Warung

 


Seorang pemuda mahu membeli
nasi lemak,sampai di warung tu,
ank tokeh warung yg cun tu tak 
sempat tanya si pemuda tu cakap 
dulu....laju je dia.
Pemuda: "dik,bg nsi lemak 2 "
Si Gadis: "nak lauk apa bang?"
Pemuda: "aarr....lauk ayam"
Si Gadis: "nak yg mana bang..?"
Pemuda: "nak dada....!"
Si Gadis: "yg kecik ke yg besar..?"
Pemuda: "yang besar la dik...."
Si Gadis: "suka yg besar ye bang...?
Pemuda: "??????????"
Si Gadis: "??????????"
Pemuda: "ngeeee... ^__________^



sejak itu berputik nya cinta mereka....

Alhamdulillah...kini mereka sudah berumahtangga..



(^___________^)

ok jom kita dengar sebuah lagu banjar, 
lagu yg aku ciptakan tuk sume kulaan.. 
lagu yg di beri judul Haraguan Kulaan.

Video Klip Motocross D' Bendang

 

Motocross D' Bendang...12~13 march 2011...yg ni aku ada la...edit sket2 tuk tontonan umum gitew...ngeh3








17 April 2011

Motocross D Bendang





salam sejahtera pada semua...hmmm...! Lama juga aku x up date bahan baru kat sinisibuk ngan pesbuk la katakn....wakakkaa.Ok lah ni ada sket la nk kongsi sama2...Bulan lepas ada karnival motocrossdi bendang.   Jarang2 buat nie...tp sambutan mmg hangat cuaca je agak2 mendung gitew. Acara diawalan di mulakan dengan Group ATV. Nama group aku x sempat tanya, ada list nyer ari tu...mana pegi ntah...nnt2 le carik...jumpa kang aku kasi up date




Motocross D' Bendang...12~13 march 2011...


 Mmg bes...penyertaan pun ramai,kerana jarang2 meraka ni masuk bertanding kat bendang...biasa kat dalam kawasan ladang atau pun tanah2 kebun yang telah di ubah suai. Acara berlansung selama dua hari. 
 Risau juga masa tu kalau2 hujan...maklum saja lah, kalau ujan lebat sket abeh la...bendang penuh air....cemana nk berlumba...huhuuu Tp alhamdulillah....segala2 nya berjalan lancar.. cuaca nyaman...panas pun sekejap2 jew... selebihnye cam mendung je....agak selesa jugak le. 
 Kalau panas sgt pun x lalu den nk bejemur kat sana huhuhuuu.....psl aku masa tu shoot video. Hmmmm....tp masih dalam proses...but dun wurry...siap nnt aku up load la....ngeh3...Wokeeeyy....! nnt ada masa aku sambung lg.sambil2 je ni....ekekke

Motocross D Bendang Picture Album Part 1
Motocross D Bendang Picture Album Part 2
Motocross D' Bendang (Open Cross)
Motocross D' Bendang (ATV Pic)
Motocross D' Bendang (Cub Cross Pic)
Video Clip Motocross D' Bendang


Interested for our works and services?
Get more of our update !